Lastensuojelu päihdeperheiden tukena - Korhonen, Satu (2021)
Kandidaatin tutkielman tavoite on selvittää, miten lastensuojelu voi tukea päihdeperheitä. Tietoa haetaan tutkimuskysymyksillä: Millaisia kokemuksia päihdeperheillä on lastensuojelusta? Mitkä asiat koetaan perheitä tukevina käytänteinä ja mitä tulisi kehittää? Tutkielma on toteutettu kirjallisuuskatsauksen muodossa, meta-analyysin avulla.