Petäjäveden vesikriisi 2019-2020 : narratiivinen tarkastelu - Isomäki, Venla (2020)
Tässä kandidaatintutkielmassa käsitellään Petäjäveden 2019-2020 vesikriisiä. Tutkielman tarkoitus on selvittää, millasia narratiiveja vesikriisistä rakentuu sanomalehtiartikkeleissa sekä käsitellä paikallisia ympäristökriisejä esimerkkien kautta.