Aalto International : vaatebrändin suomalaisuuden representaatiot - Sirviö, Anna (2021)
Tutkielmassa tarkastellaan Pariisissa suosiota saanutta suomalaista vaatebrändiä nimeltään AALTO International, sen sukujuuria ja sitä, miten suomalaisuus ilmenee brändin vaatteissa ja designissa.