Tarjoilijan pätevyys tutkimus anniskeluravintolan tarjoilijan kvalifikaatioiden määräytymisperusteista

Bibliographic Details
Main Author: Elgland, Mikael
Other Authors: Faculty of Education, Kasvatustieteiden tiedekunta, Department of Education, Kasvatustieteiden laitos, University of Jyväskylä, Jyväskylän yliopisto, Education, Kasvatustiede, 102
Format: Master's thesis
Language:fin
Published: 1991
Subjects:
Online Access: https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/74130
_version_ 1799173288915632128
annif_keywords_txtF_mv tarjoilijat ravintolat pätevyys ammatillinen koulutus työ
annif_uris_txtF_mv http://www.yso.fi/onto/yso/p5161 http://www.yso.fi/onto/yso/p1634 http://www.yso.fi/onto/yso/p9363 http://www.yso.fi/onto/yso/p9700 http://www.yso.fi/onto/yso/p1810
author Elgland, Mikael
author2 Faculty of Education Kasvatustieteiden tiedekunta Department of Education Kasvatustieteiden laitos University of Jyväskylä Jyväskylän yliopisto Education Kasvatustiede 102
author_facet Elgland, Mikael Faculty of Education Kasvatustieteiden tiedekunta Department of Education Kasvatustieteiden laitos University of Jyväskylä Jyväskylän yliopisto Education Kasvatustiede 102 Elgland, Mikael
author_sort Elgland, Mikael
building Jyväskylän yliopisto JYX-julkaisuarkisto
datasource_str_mv jyx
department_txtF Kasvatustieteiden laitos
faculty_txtF Kasvatustieteiden ja psykologian tiedekunta
first_indexed 2021-02-12T21:01:52Z
format Pro gradu
format_ext_str_mv Opinnäyte Maisterivaiheen työ
fullrecord <?xml version="1.0"?> <qualifieddc schemaLocation="http://purl.org/dc/terms/ http://dublincore.org/schemas/xmls/qdc/2006/01/06/dcterms.xsd http://purl.org/dc/elements/1.1/ http://dublincore.org/schemas/xmls/qdc/2006/01/06/dc.xsd"><title>Tarjoilijan p&#xE4;tevyys : tutkimus anniskeluravintolan tarjoilijan kvalifikaatioiden m&#xE4;&#xE4;r&#xE4;ytymisperusteista</title><creator>Elgland, Mikael</creator><contributor type="tiedekunta" lang="en">Faculty of Education</contributor><contributor type="tiedekunta" lang="fi">Kasvatustieteiden tiedekunta</contributor><contributor type="laitos" lang="en">Department of Education</contributor><contributor type="laitos" lang="fi">Kasvatustieteiden laitos</contributor><contributor type="yliopisto" lang="en">University of Jyv&#xE4;skyl&#xE4;</contributor><contributor type="yliopisto" lang="fi">Jyv&#xE4;skyl&#xE4;n yliopisto</contributor><contributor type="oppiaine" lang="en">Education</contributor><contributor type="oppiaine" lang="fi">Kasvatustiede</contributor><contributor type="oppiainekoodi">102</contributor><subject type="other">kvalifikaatio</subject><subject type="other">anniskeluravintola</subject><subject type="other">tarjoilija</subject><subject type="other">organisaatio</subject><subject type="yso">markkinointi</subject><available>2021-02-12T10:38:18Z</available><issued>1991</issued><type lang="en">Master&#x2019;s thesis</type><type lang="fi">Pro gradu -tutkielma</type><identifier type="uri">https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/74130</identifier><identifier type="urn">URN:NBN:fi:jyu-202102121558</identifier><language type="iso">fi</language><rights type="copyright" lang="en">This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.</rights><rights type="copyright" lang="fi">Julkaisu on tekij&#xE4;n oikeuss&#xE4;nn&#xF6;n alainen. Teosta voi lukea ja tulostaa henkil&#xF6;kohtaista k&#xE4;ytt&#xF6;&#xE4; kvarten K&#xE4;ytt&#xF6; kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.</rights><rights type="accesslevel" lang="fi">restrictedAccess</rights><rights type="accessrights" lang="en">This material has a restricted access due to copyright reasons. It can be read at the workstation at Jyv&#xE4;skyl&#xE4; University Library reserved for the use of archival materials: https://kirjasto.jyu.fi/collections/archival-workstation.</rights><rights type="accessrights" lang="fi">Aineistoon p&#xE4;&#xE4;sy&#xE4; on rajoitettu tekij&#xE4;noikeussyist&#xE4;. Aineisto on luettavissa Jyv&#xE4;skyl&#xE4;n yliopiston kirjaston arkistoty&#xF6;asemalta. Ks. https://kirjasto.jyu.fi/kokoelmat/arkistotyoasema.</rights><permaddress type="urn">http://www.urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-202102121558</permaddress><file bundle="ORIGINAL" href="https://jyx.jyu.fi/bitstream/123456789/74130/1/elgland_mikael_1991.pdf" name="elgland_mikael_1991.pdf" type="application/pdf" length="3976386" sequence="1"/><recordID>123456789_74130</recordID></qualifieddc>
id jyx.123456789_74130
language fin
last_indexed 2024-05-08T20:04:57Z
main_date 1991-01-01T00:00:00Z
main_date_str 1991
online_boolean 1
online_urls_str_mv {"url":"https:\/\/jyx.jyu.fi\/bitstream\/123456789\/74130\/1\/elgland_mikael_1991.pdf","text":"elgland_mikael_1991.pdf","source":"jyx","mediaType":"application\/pdf"}
oppiainekoodi_txtF 102
publication_first_indexed 1991-02-12T21:01:52Z
publishDate 1991
record_format qdc
source_str_mv jyx
spellingShingle Elgland, Mikael Tarjoilijan pätevyys : tutkimus anniskeluravintolan tarjoilijan kvalifikaatioiden määräytymisperusteista kvalifikaatio anniskeluravintola tarjoilija organisaatio markkinointi
subject_txtF Aikuiskasvatus
thumbnail https://jyu.finna.fi/Cover/Show?source=Solr&id=jyx.123456789_74130&index=0&size=large
title Tarjoilijan pätevyys : tutkimus anniskeluravintolan tarjoilijan kvalifikaatioiden määräytymisperusteista
title_full Tarjoilijan pätevyys : tutkimus anniskeluravintolan tarjoilijan kvalifikaatioiden määräytymisperusteista
title_fullStr Tarjoilijan pätevyys : tutkimus anniskeluravintolan tarjoilijan kvalifikaatioiden määräytymisperusteista Tarjoilijan pätevyys : tutkimus anniskeluravintolan tarjoilijan kvalifikaatioiden määräytymisperusteista
title_full_unstemmed Tarjoilijan pätevyys : tutkimus anniskeluravintolan tarjoilijan kvalifikaatioiden määräytymisperusteista Tarjoilijan pätevyys : tutkimus anniskeluravintolan tarjoilijan kvalifikaatioiden määräytymisperusteista
title_short Tarjoilijan pätevyys
title_sort tarjoilijan pätevyys tutkimus anniskeluravintolan tarjoilijan kvalifikaatioiden määräytymisperusteista
title_sub tutkimus anniskeluravintolan tarjoilijan kvalifikaatioiden määräytymisperusteista
title_txtP Tarjoilijan pätevyys : tutkimus anniskeluravintolan tarjoilijan kvalifikaatioiden määräytymisperusteista
topic kvalifikaatio anniskeluravintola tarjoilija organisaatio markkinointi
topic_facet anniskeluravintola kvalifikaatio markkinointi organisaatio tarjoilija
url https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/74130 http://www.urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-202102121558
work_keys_str_mv AT elglandmikael tarjoilijanpätevyystutkimusanniskeluravintolantarjoilijankvalifikaatioidenmääräyty