The construction and authentication of vegan identities on the subreddit r/Vegan - Kauria, Jonna (2020)
Veganismi on noussut yhä paremmin valtavirran tietoisuuteen viime vuosina, kun eläinten tuotanto-oloihin ja lihapainotteisten ruokavalioiden ympäristövaikutuksiin on alettu kiinnittää enemmän huomiota. Veganismista keskustellaan yhä enemmän myös sosiaalisessa mediassa. Esimerkiksi Facebookissa ja Redditissa on lukuisia veganismin teemoihin keskittyviä yhteisöjä, joiden jäsenten välinen vuorovaikutus tarjoaa kiinnostavia kohteita identiteettien ja autenttisuuden tutkimiseen.