Terveysvaikutusten arviointi työaikalain uudistuksessa - Kuurne, Aija (2021)
Tämän työn tarkoituksena on kuvata terveysvaikutusten arviointia uuden työaikalain valmistelussa. Työssä tutkittiin, miten uuden työaikalain (872/2019) hallituksen esityksessä (HE 158/2018) on arvioitu uuden työaikalain vaikutuksia terveyteen ja miten on arvioitu sitä, miten siinä ehdotetut ratkaisut vaikuttavat työntekijöiden terveyteen erityisesti yötyön osalta.