English monophthong vowels as produced by Finnish and Finland-Swedish ninth-graders - Nyyssönen, Valtteri (2020)
Tämän pro gradu -tutkielman aiheena on suomalaisten ja suomenruotsalaisten yhdeksäsluokkalaisten englannin vokaaliääntäminen, jota tutkittiin akustisen analyysin menetelmin.