_version_ |
1809901339655798784
|
annif_keywords_txtF_mv |
ilmastovaikutukset
päästöt
ravintolat
opiskelijat
vähentäminen
|
annif_uris_txtF_mv |
http://www.yso.fi/onto/yso/p20949
http://www.yso.fi/onto/yso/p437
http://www.yso.fi/onto/yso/p1634
http://www.yso.fi/onto/yso/p16486
http://www.yso.fi/onto/yso/p7514
|
author |
Latva-Hakuni, Elli
|
author2 |
Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta
Faculty of Sciences
Bio- ja ympäristötieteiden laitos
Department of Biological and Environmental Science
Jyväskylän yliopisto
University of Jyväskylä
Ympäristötiede
Environmental science
40151
|
author_facet |
Latva-Hakuni, Elli
Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta
Faculty of Sciences
Bio- ja ympäristötieteiden laitos
Department of Biological and Environmental Science
Jyväskylän yliopisto
University of Jyväskylä
Ympäristötiede
Environmental science
40151
Latva-Hakuni, Elli
|
author_sort |
Latva-Hakuni, Elli
|
building |
Jyväskylän yliopisto
JYX-julkaisuarkisto
|
datasource_str_mv |
jyx
|
department_txtF |
Bio- ja ympäristötieteiden laitos
|
faculty_txtF |
Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta
|
first_indexed |
2021-01-14T21:01:31Z
|
format |
Pro gradu
|
format_ext_str_mv |
Opinnäyte
Pro gradu
|
free_online_boolean |
1
|
fullrecord |
<?xml version="1.0"?>
<qualifieddc schemaLocation="http://purl.org/dc/terms/ http://dublincore.org/schemas/xmls/qdc/2006/01/06/dcterms.xsd http://purl.org/dc/elements/1.1/ http://dublincore.org/schemas/xmls/qdc/2006/01/06/dc.xsd"><title>Opiskelija- ja työpaikkaravintoloiden ilmastovaikutukset ja toimenpiteet niiden vähentämiseksi : case Semma Oy</title><creator>Latva-Hakuni, Elli</creator><contributor type="tiedekunta" lang="fi">Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta</contributor><contributor type="tiedekunta" lang="en">Faculty of Sciences</contributor><contributor type="laitos" lang="fi">Bio- ja ympäristötieteiden laitos</contributor><contributor type="laitos" lang="en">Department of Biological and Environmental Science</contributor><contributor type="yliopisto" lang="fi">Jyväskylän yliopisto</contributor><contributor type="yliopisto" lang="en">University of Jyväskylä</contributor><contributor type="oppiaine" lang="fi">Ympäristötiede</contributor><contributor type="oppiaine" lang="en">Environmental science</contributor><contributor type="oppiainekoodi">40151</contributor><subject type="other">ruokapalvelut</subject><subject type="yso">henkilöstöravintolat</subject><subject type="yso">opiskelijaravintolat</subject><subject type="yso">kasvihuonekaasut</subject><subject type="yso">hiilijalanjälki</subject><subject type="yso">ilmastovaikutukset</subject><available>2021-01-14T07:38:37Z</available><issued>2020</issued><type lang="fi">Pro gradu -tutkielma</type><type lang="en">Master’s thesis</type><identifier type="uri">https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/73602</identifier><identifier type="urn">URN:NBN:fi:jyu-202101141080</identifier><language type="iso">fi</language><rights type="copyright" lang="fi">Julkaisu on tekijänoikeussäännösten alainen. Teosta voi lukea ja tulostaa henkilökohtaista käyttöä varten. Käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.</rights><rights type="copyright" lang="en">This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.</rights><permaddress type="urn">http://www.urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-202101141080</permaddress><file bundle="ORIGINAL" href="https://jyx.jyu.fi/bitstream/123456789/73602/1/URN%3aNBN%3afi%3ajyu-202101141080.pdf" name="URN:NBN:fi:jyu-202101141080.pdf" type="application/pdf" length="1408141" sequence="1"/><recordID>123456789_73602</recordID></qualifieddc>
|
id |
jyx.123456789_73602
|
language |
fin
|
last_indexed |
2024-09-03T10:52:29Z
|
main_date |
2020-01-01T00:00:00Z
|
main_date_str |
2020
|
online_boolean |
1
|
online_urls_str_mv |
{"url":"https:\/\/jyx.jyu.fi\/bitstream\/123456789\/73602\/1\/URN%3aNBN%3afi%3ajyu-202101141080.pdf","text":"URN:NBN:fi:jyu-202101141080.pdf","source":"jyx","mediaType":"application\/pdf"}
|
publication_first_indexed |
2020-01-14T21:01:31Z
|
publishDate |
2020
|
record_format |
qdc
|
source_str_mv |
jyx
|
spellingShingle |
Latva-Hakuni, Elli
Opiskelija- ja työpaikkaravintoloiden ilmastovaikutukset ja toimenpiteet niiden vähentämiseksi : case Semma Oy
ruokapalvelut
henkilöstöravintolat
opiskelijaravintolat
kasvihuonekaasut
hiilijalanjälki
ilmastovaikutukset
|
subject_txtF |
Ympäristötiede
|
thumbnail |
https://jyu.finna.fi/Cover/Show?source=Solr&id=jyx.123456789_73602&index=0&size=large
|
title |
Opiskelija- ja työpaikkaravintoloiden ilmastovaikutukset ja toimenpiteet niiden vähentämiseksi : case Semma Oy
|
title_full |
Opiskelija- ja työpaikkaravintoloiden ilmastovaikutukset ja toimenpiteet niiden vähentämiseksi : case Semma Oy
|
title_fullStr |
Opiskelija- ja työpaikkaravintoloiden ilmastovaikutukset ja toimenpiteet niiden vähentämiseksi : case Semma Oy
Opiskelija- ja työpaikkaravintoloiden ilmastovaikutukset ja toimenpiteet niiden vähentämiseksi : case Semma Oy
|
title_full_unstemmed |
Opiskelija- ja työpaikkaravintoloiden ilmastovaikutukset ja toimenpiteet niiden vähentämiseksi : case Semma Oy
Opiskelija- ja työpaikkaravintoloiden ilmastovaikutukset ja toimenpiteet niiden vähentämiseksi : case Semma Oy
|
title_short |
Opiskelija- ja työpaikkaravintoloiden ilmastovaikutukset ja toimenpiteet niiden vähentämiseksi
|
title_sort |
opiskelija ja työpaikkaravintoloiden ilmastovaikutukset ja toimenpiteet niiden vähentämiseksi case semma oy
|
title_sub |
case Semma Oy
|
title_txtP |
Opiskelija- ja työpaikkaravintoloiden ilmastovaikutukset ja toimenpiteet niiden vähentämiseksi : case Semma Oy
|
topic |
ruokapalvelut
henkilöstöravintolat
opiskelijaravintolat
kasvihuonekaasut
hiilijalanjälki
ilmastovaikutukset
|
topic_facet |
henkilöstöravintolat
hiilijalanjälki
ilmastovaikutukset
kasvihuonekaasut
opiskelijaravintolat
ruokapalvelut
|
url |
https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/73602
http://www.urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-202101141080
|
work_keys_str_mv |
AT latvahakunielli opiskelijajatyöpaikkaravintoloidenilmastovaikutuksetjatoimenpiteetniidenvähentäm
|