_version_ 1799745450522181632
annif_keywords_txtF_mv ilmastovaikutukset päästöt ravintolat vähentäminen ympäristövaikutukset
annif_uris_txtF_mv http://www.yso.fi/onto/yso/p20949 http://www.yso.fi/onto/yso/p437 http://www.yso.fi/onto/yso/p1634 http://www.yso.fi/onto/yso/p7514 http://www.yso.fi/onto/yso/p9862
author Latva-Hakuni, Elli
author2 Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta Faculty of Sciences Bio- ja ympäristötieteiden laitos Department of Biological and Environmental Science Jyväskylän yliopisto University of Jyväskylä Ympäristötiede Environmental science 40151
author_facet Latva-Hakuni, Elli Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta Faculty of Sciences Bio- ja ympäristötieteiden laitos Department of Biological and Environmental Science Jyväskylän yliopisto University of Jyväskylä Ympäristötiede Environmental science 40151 Latva-Hakuni, Elli
author_sort Latva-Hakuni, Elli
building Jyväskylän yliopisto JYX-julkaisuarkisto
datasource_str_mv jyx
department_txtF Bio- ja ympäristötieteiden laitos
faculty_txtF Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta
first_indexed 2021-01-14T21:01:31Z
format Pro gradu
format_ext_str_mv Opinnäyte Maisterivaiheen työ
free_online_boolean 1
fullrecord <?xml version="1.0"?> <qualifieddc schemaLocation="http://purl.org/dc/terms/ http://dublincore.org/schemas/xmls/qdc/2006/01/06/dcterms.xsd http://purl.org/dc/elements/1.1/ http://dublincore.org/schemas/xmls/qdc/2006/01/06/dc.xsd"><title>Opiskelija- ja ty&#xF6;paikkaravintoloiden ilmastovaikutukset ja toimenpiteet niiden v&#xE4;hent&#xE4;miseksi : case Semma Oy</title><creator>Latva-Hakuni, Elli</creator><contributor type="tiedekunta" lang="fi">Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta</contributor><contributor type="tiedekunta" lang="en">Faculty of Sciences</contributor><contributor type="laitos" lang="fi">Bio- ja ymp&#xE4;rist&#xF6;tieteiden laitos</contributor><contributor type="laitos" lang="en">Department of Biological and Environmental Science</contributor><contributor type="yliopisto" lang="fi">Jyv&#xE4;skyl&#xE4;n yliopisto</contributor><contributor type="yliopisto" lang="en">University of Jyv&#xE4;skyl&#xE4;</contributor><contributor type="oppiaine" lang="fi">Ymp&#xE4;rist&#xF6;tiede</contributor><contributor type="oppiaine" lang="en">Environmental science</contributor><contributor type="oppiainekoodi">40151</contributor><subject type="other">ruokapalvelut</subject><subject type="yso">henkil&#xF6;st&#xF6;ravintolat</subject><subject type="yso">opiskelijaravintolat</subject><subject type="yso">kasvihuonekaasut</subject><subject type="yso">hiilijalanj&#xE4;lki</subject><subject type="yso">ilmastovaikutukset</subject><available>2021-01-14T07:38:37Z</available><issued>2020</issued><type lang="en">Master&#x2019;s thesis</type><type lang="fi">Pro gradu -tutkielma</type><identifier type="uri">https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/73602</identifier><identifier type="urn">URN:NBN:fi:jyu-202101141080</identifier><language type="iso">fi</language><rights type="copyright" lang="fi">Julkaisu on tekij&#xE4;noikeuss&#xE4;&#xE4;nn&#xF6;sten alainen. Teosta voi lukea ja tulostaa henkil&#xF6;kohtaista k&#xE4;ytt&#xF6;&#xE4; varten. K&#xE4;ytt&#xF6; kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.</rights><rights type="copyright" lang="en">This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.</rights><permaddress type="urn">http://www.urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-202101141080</permaddress><file bundle="ORIGINAL" href="https://jyx.jyu.fi/bitstream/123456789/73602/1/URN%3aNBN%3afi%3ajyu-202101141080.pdf" name="URN:NBN:fi:jyu-202101141080.pdf" type="application/pdf" length="1408141" sequence="1"/><recordID>123456789_73602</recordID></qualifieddc>
id jyx.123456789_73602
language fin
last_indexed 2024-05-13T20:03:23Z
main_date 2020-01-01T00:00:00Z
main_date_str 2020
online_boolean 1
online_urls_str_mv {"url":"https:\/\/jyx.jyu.fi\/bitstream\/123456789\/73602\/1\/URN%3aNBN%3afi%3ajyu-202101141080.pdf","text":"URN:NBN:fi:jyu-202101141080.pdf","source":"jyx","mediaType":"application\/pdf"}
publication_first_indexed 2020-01-14T21:01:31Z
publishDate 2020
record_format qdc
source_str_mv jyx
spellingShingle Latva-Hakuni, Elli Opiskelija- ja työpaikkaravintoloiden ilmastovaikutukset ja toimenpiteet niiden vähentämiseksi : case Semma Oy ruokapalvelut henkilöstöravintolat opiskelijaravintolat kasvihuonekaasut hiilijalanjälki ilmastovaikutukset
subject_txtF Ympäristötiede
thumbnail https://jyu.finna.fi/Cover/Show?source=Solr&id=jyx.123456789_73602&index=0&size=large
title Opiskelija- ja työpaikkaravintoloiden ilmastovaikutukset ja toimenpiteet niiden vähentämiseksi : case Semma Oy
title_full Opiskelija- ja työpaikkaravintoloiden ilmastovaikutukset ja toimenpiteet niiden vähentämiseksi : case Semma Oy
title_fullStr Opiskelija- ja työpaikkaravintoloiden ilmastovaikutukset ja toimenpiteet niiden vähentämiseksi : case Semma Oy Opiskelija- ja työpaikkaravintoloiden ilmastovaikutukset ja toimenpiteet niiden vähentämiseksi : case Semma Oy
title_full_unstemmed Opiskelija- ja työpaikkaravintoloiden ilmastovaikutukset ja toimenpiteet niiden vähentämiseksi : case Semma Oy Opiskelija- ja työpaikkaravintoloiden ilmastovaikutukset ja toimenpiteet niiden vähentämiseksi : case Semma Oy
title_short Opiskelija- ja työpaikkaravintoloiden ilmastovaikutukset ja toimenpiteet niiden vähentämiseksi
title_sort opiskelija ja työpaikkaravintoloiden ilmastovaikutukset ja toimenpiteet niiden vähentämiseksi case semma oy
title_sub case Semma Oy
title_txtP Opiskelija- ja työpaikkaravintoloiden ilmastovaikutukset ja toimenpiteet niiden vähentämiseksi : case Semma Oy
topic ruokapalvelut henkilöstöravintolat opiskelijaravintolat kasvihuonekaasut hiilijalanjälki ilmastovaikutukset
topic_facet henkilöstöravintolat hiilijalanjälki ilmastovaikutukset kasvihuonekaasut opiskelijaravintolat ruokapalvelut
url https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/73602 http://www.urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-202101141080
work_keys_str_mv AT latvahakunielli opiskelijajatyöpaikkaravintoloidenilmastovaikutuksetjatoimenpiteetniidenvähentäm