Learning while being entertained - Välimaa, Mari (2020)
Tämän tutkielman tarkoituksena on selvittää näkevätkö Jyväskylän yliopiston englannin kielen pääaineopiskelijat yhteyden viihdemedian kulutuksen ja kielen oppimisen välillä. Lisäksi tutkitaan sitä onko niiden vaikutus ollut positiivinen vai negatiivinen, mihin kielenoppimisen osa-alueisiin ne ovat vaikuttaneet sekä onko viihdemedian kulutukseen kannustettu koulussa vastaajien ollessa 7-12 vuotiaita.