Tutkimus- ja kehittämismenojen IFRS-konversio : tapaustutkimus - Mäkinen, Tommi (2021)
Tutkielma suoritetaan toimeksiantona tutkitulle yritykselle. Tutkielman tarkoituksena on vertailla Suomen kirjanpitolain ja IFRS-standardien välisiä eroja liittyen tutkimus- ja kehittämismenojen tilinpäätös- ja kirjanpitokäsittelyyn, sekä näiden menojen raportointisäännöksien välisiä eroja säännösten välillä. Tämän tiedon pohjalta tutkielmassa suoritetaan tutkimus- ja kehittämismenojen IFRS-konversio tapaustutkimuksena toimeksiantaja yritykselle.