”Kaikkia se jumala leivässä pitääkin ... huoh” : kolmen pisteen semanttiset puhefunktiomerkitykset Suomi24-keskustelupalstalla - Niiranen, Tuomo (2020)
Tutkimuksessani kuvaan, miten kolmea pistettä käytetään Suomi24-keskustelupalstalla. Lähestyn siis kolmea pistettä internetkielen ilmiönä pragmasemantiikan näkökulmasta, minkä vuoksi teoreettisena taustana käytän semanttisen puhefunktiomerkityksen käsitettä, jolla jäsennän kolmen pisteen käyttömerkityksiä. Näin ollen tutkimuskysymyksikseni ovat: 1. Millaisia semanttisia puhefunktiomerkityksiä kolme pistettä saa Suomi24-keskustelufoorumilla? ja 2. Millaiset kielelliset keinot tukevat kolmen pisteen merkitysten tulkintaa?