Suurten graafien visualisointi - Muhonen, Joonas (2020)
Graafit ovat yleisesti tietotekniikassa esiintyvä tietorakenne joita voidaan käyttää visualisoimaan useita reaalimaailman ilmiöitä kuten tietoverkkoja ja riippuvuussuhteitaohjelmiston moduulien välillä. Graafin koon kasvaessa sen visualisointi tuottaa vaikeuksia yleisesti käytössä oleville menetelmillä niiden aikavaativuuden vuoksi. Kirjallisuuskatsauksen tarkoituksena on selvittää mitä menetelmiä on olemassa nopeuttaa graafien piirtämistä.