Kirja-arvioita, haasteita ja multimodaalisuutta : nuoria lukemiseen kannustavat seikat bookstagrameissa - Berg, Roosa (2020)
Tutkimuksen tarkoituksena oli luoda katsaus bookstagram-ilmiöön erityisesti lukuharrastuksen monipuolistamisen näkökulmasta ja pohtia, millä keinoin sosiaalinen media voi kannustaa erityisesti nuoret kirjallisuussisältöjen ja lukemisharrastuksen pariin.