Hyöty ja sympatia David Humen etiikassa - Monto, Meri (2020)
Tutkielman tavoitteena on valottaa Humen moraaliteorian keskeisiä toimintaperiaatteita, ja sitä, mikä merkitys hyödyn käsitteellä teoriassa on. Lyhyen käsittelyn saavat myös Benthamin ajatukset hyödystä vertailukohtana Humen käsityksille.