Asiantuntijuutta rakentamassa Elossa 24h -sarjassa - Syrjälä, Mari (2020)
Tutkielmani käsittelee terveydenhuollon asiantuntijuuden diskursiivista rakentumista Elossa 24h -sarjassa. Asiantuntijuutta tarkastellaan laajemmasta näkökulmasta, kontekstin makrotasolla, kuinka Elossa 24h -sarja itsessään rakentaa terveydenhuollon asiantuntijuutta sekä sarjan sisäisiä asiantuntijuuden rakennuselementtejä analysoiden ammattikielen, visuaalisten indeksien, substanssiosaamisen ja kehittymisorientoituneisuuden näkökulmista. Teoreettis-metodologisena viitekehyksenä käytän diskurssianalyysia.