Päihdeperheissä kasvaneiden lastensuojelulasten osallisuuden jäljillä - Lehto, Mia (2020)
Tutkielmassani pyrin selvittämään, kuinka päihdeperheessä kasvaneen lapsen osallisuus toteutuu lastensuojelun asiakkuudessa. Tarkoituksenani on tarkastella osallisuuden viitekehyksen kautta päihdeperheissä kasvaneiden ja kodin ulkopuolelle sijoitettujen lasten kokemuksia. Tutkielma on toteutettu tieteellisen kirjallisuuskatsauksen menetelmää mukaillen. Tutkielmassani tarkasteltava aineisto koostuu päihdeperheissä kasvaneiden ja kodin ulkopuolelle sijoitettujen lasten haastattelututkimuksista.