Architectural improvement of Display Viewer 5 software - Vähä-Impola, Teemu (2020)
Tässä tutkielmassa Display Viewer 5 (DV5) -ohjelmistolle pyrittiin löytämään parempi arkkitehtuuri, jonka seurauksena huollettavuus ja uudelleenkäytettävyys kasvavat ja ohjelmiston kustomointi uusille asiakkaille helpottuu. Tuloksena päädyttiin vahvistamaan jo nykyistä MVVM-arkkitehtuuria tekemällä jokaiselle luokalle tarvittavan arkkitehtuurin vaatiman jaon, poistamalla turhia duplikaatteja koodissa ja jakamalla itsenäiset kokonaisuudet omiin luokkiinsa.