Wandel der Mundart in Österreich : Geschichte und Zukunft der Ui-Mundart im Weinviertel - Skopal, Raffaela (2020)
Tutkimuksessani selvitän asiantuntijoiden ja maallikoiden avulla miten Ui-murre on vuosien saatossa muuttunut – millainen murre on tänäpäivänä – missä tilanteessa sitä käytetään ja miten murretta tulevaisuudessa tullaan käyttämään.