Luksuskulutus yhteiskunnallisten jakojen tuottajana : historia ja nykyisyys - Leppälä, Minna (2020)
Tutkimuksen tehtävänä on selvittää, millainen yhteiskunnallinen rooli luksuksella on ja miten luksus ilmentää yhteiskunnassa esiintyviä jakoja ja sosiaalista erottautumista. Olen kiinnostunut erityisesti luksuksen ja yhteiskuntaluokan välisestä suhteesta.