My dog is cuter than your ugly baby : äitiyden kulttuurisen mallitarinan haastaminen Elina Brotheruksen omaelämäkerrallisessa valokuvateoksessa - Upola-Lehto, Anna (2020)
Tutkielmassa tarkastellaan suomalaisen valokuvataiteilijan Elina Brotheruksen omaelämäkerrallista valokuvateosta. Brotheruksen tahatonta lapsettomuutta käsittelevä teos ymmärretään äitiyden kulttuurista mallitarinaa haastavana kriittisenä keskustelunavauksena, sekä taiteen historiaan kurottavana intertekstuaalisena tilanteena.