Under the uncertainty of Iran-Contra : insights of Ronald Reagan to the infamous scandal - Järveläinen, Anni (2020)
Perehtyminen presidentti Ronald Reaganin kiehtovaan hahmoon ja johtamistyyliin, Iran-Contra skandaalin kautta.