Effective managerial practices for creation of employee commitment towards environmental management - Lainpelto, Emily (2020)
Jotta ihmiskunnalla olisi mahdollisuus selvitä sen suurimmasta haasteista ja pitää ilmaston lämpeneminen 1,5 ºC esiteollisen tason yläpuolella, on yritysten joka puolella maailmaa tehtävä osansa kehittämällä omaa toimintaansa ympäristön kannalta kestäväksi. Yksi laajasti käytetty tapa kehittää toimintaa ympäristön kannalta kestävämmäksi on jalkauttaa käyttöön ympäristöjärjestelmä. Jotta ympäristöjärjestelmän jalkautus olisi onnistunutta, tarvitsee henkilöstön sitoutua siihen.