Puettavien teknologioiden sekä tiedonlouhinnan vaikutukset urheiluun - Koistinen, Juuso (2020)
Tässä kandidaatintutkielmassa tutkitaan sitä, miten puettavat teknologiat ja niistä saatu data vaikuttavat urheiluun. Tutkielman tavoitteena on selvittää millaisia hyöytyjä tällaisen puettavan teknologian sovelluksen käytöstä on urheilijan kehityksen kannalta ja liittyykö käyttöön mitään riskejä esimerkiksi tietoturvan kannalta. Tutkielmassa selvitetään myös puettavien teknologioiden luotettavuutta sekä toimintavarmuutta.