“I understand the people who say, ‘You’re too popular. I’m going to go follow the Butthole Surfers.’ That’s valid.” / “pointless to play that fast all the time” : muutosdiskurssi Rolling Stonen vaihtoehtomusiikkikirjoittelussa 1980–1990 - Taivainen, Juho-Matti (2020)
Tutkimuksessa tarkastelun kohteena on yhdysvaltalaisen musiikkilehden Rolling Stonen 1980-luvun vaihtoehtomusiikkia koskeva kirjoittelu ja erityisesti siihen liittyvät muutoksen teemat. Tutkimus analysoi sitä, missä sävyssä muutoksesta vaihtoehtomusiikin kohdalla kirjoitetaan ja mitä sen kohdalla nostetaan esiin.