Teknologian hyödyntäminen verkkopohjaisissa psykologisissa interventioissa - Nevalainen, Petra; Lappalainen, Karoliina (2020)
Tutkielman tavoitteena on selvittää, kuinka teknologiaa hyödynnetään verkkopohjaisissa psykologisissa interventioissa. Tutkielma sisältää systemaattisen kirjallisuuskatsauksen sekä laadullisen tutkimuksen, joiden avulla saadaan laaja kuva siitä, että minkälaista teknologiaa verkkopohjaisissa psykologisissa interventioissa käytetään, miten teknologiaa on hyödynnetty verkkopohjaisissa psykologisissa interventioissa ja mitä hyötyä ja/tai haittaa teknologian käyttämisestä on ollut. Tutkielmassa on sivuttu myös COVID-19 vaikutuksia mielenterveyshäiriöiden hoitoon.