Tunneintervention yhteys muutoksiin työn imussa ja psykologisessa turvallisuudessa - Tilli, Emilia (2020)
Tässä tutkimuksessa tarkasteltiin työn imun ja psykologisen turvallisuuden pysyvyyttä tunneintervention kontekstissa. Tutkimuksessa selvitettiin, millaista työn imua ja psykologista turvallisuutta tunneinterventioon osallistuneet ja ei-osallistuneet teknisen alan vastaajat raportoivat. Lisäksi tutkittiin, tapahtuiko vastaajien kokemassa työn imussa ja psykologisessa turvallisuudessa muutosta seurantajakson aikana.