Liiketoimintatiedon hallinnan hyödyntäminen tuloksen ennustamisessa ja budjetoinnissa case-yrityksessä - Pitkänen, Petri (2020)
Tämän työn tavoitteena oli saada selville, miten liiketoimintatiedon hallintaa hyödynnetään tuloksen ennustamisessa ja budjetoinnissa tällä hetkellä suuressa teollisuusyrityksessä. Lisäksi tutkittiin eroavatko käytännöt ennustamisen ja budjetoinnin välillä sekä, onko case-yrityksen liiketoimintalinjojen välillä eroja.