Julkisen organisaation sisäinen maine - Myllyaho, Ruusa (2020)
Julkisten organisaatioiden huono maine ja sen synnyttämä luottamuksen rapautuminen voi pahimmillaan uhata jopa ihmisten terveyttä ja turvallisuutta (Luoma-aho 2007, 129). Vuoden 2020 aikana luottamus julkisiin organisaatioihin ja etenkin tämän tutkielman kohdeorganisaatioon Terveyden ja hyvinvoinnin laitokseen (THL) on osoittautunut erityisen tärkeäksi: koronaviruspandemian aikana on elintärkeää, että THL:n suosituksiin uskotaan.