Entity Framework 6:n käyttäminen eri tietokantojen päällä - Moilanen, Jere (2020)
ORM (object-relational mapping) toimii kehitettävän ohjelmiston ja tietokannan välissä, yksinkertaistaen kehittäjän työtä. Ohjelmistokehittäjä voi muokata ohjelmakoodissaan olioita ja ORM muuntaa olioiden muutokset tietokannan ymmärtämiksi käskyiksi. Entity Framework on Microsoftin kehittämä ORM, jota voi käyttää useiden eri tietokantojen päällä.