Aineettoman pääoman arvonmääritys osana yrityskaupan arvonmääritystä - Stenbacka, Kristian (2020)
Nykyisessä tietotaito- ja teknologiavaltaisessa nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä aineettoman pääoman rooli korostuu entistä enemmän yrityksien arvonmuodostuksessa ja kilpailuedun hankkimisessa. Yrityskauppojen taustalla on usein tarve hankkia aineettomia resursseja. Aineettoman pääoman roolin kasvettua yrityskaupan arvonmäärityksessä tulisi kiinnittää enemmän huomiota myös aineettoman pääoman arvonmääritykseen.