"Palvelu on tärkein uutiskanava minulle" : Yleisradion Uutisvahdin käyttäjäkokemukset 2015 - Seppäkoski, Seidi (2020)
Tämä tutkielma on tapaustutkimus, jonka kohteena on Yleisradion kehittämä mobiiliuutissovellus Uutisvahti. Aineistona toimi Yleisradion vuonna 2015 teettämä kysely Uutisvahdin käyttäjille. Kyseessä on sekundaariaineisto. Tässä tutkielmassa selvitettiin, mitä mieltä Yleisradion Uutisvahdin käyttäjät ovat uutissovelluksesta, miten Uutisvahtia pitäisi käyttäjien mukaan kehittää ja mitä tämänkaltainen sovellus kertoo yleisön median kulutuksesta.