Constructing workplace wellbeing through interpersonal communication : migrant workers in Finnish agency work - Loippo, Liisa (2020)
Tämän pro gradu -tutkielman tavoitteena oli tutkia ja luoda parempi käsitys siirtotyöläisten työhyvinvoinnin kehityksestä viestinnällisten käytäntöjen kautta vuokratyössä. Tämä toteutettiin analysoimalla siirtotyöläisten ja vuokratyöfirmojen edustajien käsityksiä interpersonaalisen viestinnän ja työhyvinvoinnin välisistä yhteyksistä heidän työyhteisössään. Lisäksi tutkimuksessa kartoitettiin tapoja tukea siirtotyöläisten viestinnällisiä kokemuksia suomalaisessa vuokratyössä. Tämän pro gradun tutkimuskysymys on: ’Millaisia mielikuvia siirtotyöläisillä ja vuokratyöfirmojen edustajilla on interpersonaalisen viestinnän ja työhyvinvoinnin välisistä yhteyksistä siirtotyössä?'.