Digitalisaation vaikutus henkilöstöjohtamiseen : elektroninen henkilöstöjohtaminen - Välimaa, Janina (2020)
Henkilöstöjohtaminen on laaja kenttä ja yhä tärkeämpi osa organisaatiota. Digitalisaatio vaikuttaa laajasti koko organisaatioon ja näin myös henkilöstöjohtamiseen. Henkilöstöjohtamisen tehokkuuden kehittämiseksi digitalisaatiota tulee hyödyntää organisaatiossa monilla tavoilla kuten esimerkiksi rekrytointiprosesseissa. Digitalisaatio mahdollistaa elektronisen henkilöstöjohtamisen, joka kattaa alleen laajoja mahdollisuuksia esimerkiksi henkilöstöjohtamisen efektiivisyyden lisäämiseen. Elektroninen henkilöstöjohtaminen kohtaa myös haasteita etenkin sen onnistuneessa implementoinnissa. Tutkielma on toteutettu kirjallisuuskatsauksena.