"Niin laadukkaasti kuin mahdollista" : työsuorituksen arviointi lastensuojelun sosiaalityössä - Kurkipuro, Kati (2020)
Tutkielman tehtävänä on selvittää millaisia työsuorituksen arviointimenetelmiä sosiaalityöntekijät