Kyberkiusaamisen kehittyminen ja sille altistuminen - Pitkänen, Eetu (2020)
Tämän kandidaattitutkielman tarkoituksena on kerätä tietoa ja analysoida kyberkiusaamisen teoriaa ja vetää siitä johtopäätöksiä, kuten mikä altistaa kyberkiusaamiselle ja miten kyberkiusaaminen on muuttunut viime vuosina. Koska kyberkiusaaminen kehittyy yhtä nopeasti kuin sosiaalinen media, on ajankohtainen katsaus aina tärkeä. Tutkimus toteutetaan kirjallisuuskatsauksena, joka perehdyttää lukijan kyberkiusaamisen lyhyeen historiaan viime vuosilta ja pureutuu aiheen teoriaan.