Motoristen virstanpylväiden yhteys 4–7-vuotiaana mitattuihin motorisiin taitoihin ja fyysiseen aktiivisuuteen - Laukkanen, Suvi (2020)
Tässä tutkimuksessa tutkittiin, onko terveiden vauvojen motorisella kehityksellä yhteyttä 4–7-vuotiaana mitattuihin motorisiin taitoihin ja fyysiseen aktiivisuuteen. Lisäksi selvitettiin tyttöjen ja poikien motoristen virstanpylväiden saavutusikiä, eroja motorisissa taidoissa 4–7-vuotiaana ja fyysisen aktiivisuuden eroja 4–7-vuotiaana.