Improving students’ critical reading and multiliteracy skills : a material package - Pyöriä, Joni (2020)
Uudet lukion opetussuunnitelman perusteet julkaistiin syksyllä 2019. Uudessa opetussuunnitelmassa painotetaan monilukutaitoa ja kriittistä lukutaitoa oppiaineesta riippumatta ja rohkaistaan oppiainerajat ylittävään opetukseen. Tämän vuoksi on aiheellista kehittää oppimateriaaleja, joissa painotetaan näitä taitoja ja mahdollistetaan integraatio oppiaineiden välillä.