A description of time lines in Finnish Sign Language - Kortesalo, Marko (2020)
Tässä maisterintutkielmassa tarkastellaan aikalinjojen esiintymistä suomalaisessa viittomakielessä. Viitekehykseksi valittiin Sinten vuonna 2013 julkaistussa artikkelissa esittämät kuvaukset aikalinjoista kymmenessä eri viittomakielessä, ja havaintoja tässä tutkimuksessa käytetystä aineistosta verrattiin niihin.