Työväenliike ilman työtä : sosiaalidemokraattisen työ- ja elinkeinopolitiikan tulevaisuus Suomessa - Kinnunen, Eetu (2019)
Tutkielma käsittelee Suomen sosialidemokraattisen puolueen (SDP) ja sen lähijärjestöjen, laajasti mielletyn sosialidemokraattisen liikkeen suhdetta työn muutoksiin 2010-luvun aikana ja näkemykseen siitä, mihin työelämä on menossa ja miten ja millaisilla keinoilla sosiaalidemokraattien tulisi pyrkiä vaikuttamaan tähän suuntaan. Tutkielma pyrkii kartoittamaan sekä yhteneviä ja jaettuja näkemyksiä sosiaalidemokraattien keskuudessa, että niissä havaittavissa olevia eroja.