Muntliga övningar i läroböcker : en läroboksanalys av Hallonbåt 5–6 och På gång 3 - Luoto, Jesse (2020)
Tutkielmani tarkoituksena oli selvittää, kuinka paljon oppikirjat Hallonbåt 5–6 ja På gång 3 painottavat suullisia tehtäviä. Lisäksi tavoitteenani oli selvittää noudattavatko oppikirjat opetussuunnitelman tavoitteita koskien suullista kielitaitoa. Tutkin myös, kuinka ääntämistä käsi-tellään oppikirjoissa.