Viestintä terveyskriiseissä : kansalaisten tiedontarpeet koronakriisin aikana - Koirikivi, Antti (2020)
Maailmanlaajuiset kriisit muuttavat maailmaa. Samalla kun ne ravistelevat yhteiskuntamme vallitsevia rakenteita, markkinavoimia ja työelämää, ne myös osoittavat ihmisille, mitkä asiat elämässä ovat tärkeitä: terveys, vapaus ja turvallisuus. Kriisien aikana ihmisille voi myös syntyä tarpeita, joiden olemassaolosta heillä ei ole ollut aiemmin minkäänlaista käsitystä – tunteita, jotka tulevat pintaan vasta silloin, kun hätä on kaikkein suurin.