Framing Brexit : a frame analysis of the EU’s press briefings and online media articles surrounding Brexit - Laitiainen, Jenni (2020)
Tutkimuksen tarkoituksena on verrata kehyksiä, joita esiintyy EU:n Brexit-aiheisissa tiedotteissa sekä Brexit-aiheisissa verkkouutisartikkeleissa. Tutkimuksen tavoitteena on selvittää, millaisia kehyksiä tiedotteissa ja verkkoartikkeleissa esiintyy, ja millä keinoin tiedotteet ja artikkelit pyrkivät luomaan kehyksiä. Analyysi toteutettiin kehysanalyysin, diskurssianalyysin sekä multimodaalisen diskurssianalyysin keinoin.