Varhaiskasvatuksen asiakkaan sähköinen vaikuttaminen ja osallistuminen - Eskelinen, Anne (2020)
Tutkimuksessa selvitetään Jyväskylän kaupungin varhaiskasvatuksen palveluhallinnon ja sen asiakkaan sähköisen osallisuuden välineitä ja niiden kehittämistä. Osallisuutta tarkastellaan asiakkaan vaikuttamisen ja aloitemahdollisuuksien lisäämisen näkökulmasta. Tutkimus toteutettiin laadullisena tutkimuksena.