Burdens or facilitators? : case study on women's participation in peace negotiations during the Colombian conflict - Varis, Leeni (2020)
Tämän tutkielman tarkoituksena oli osallistua keskusteluun naisten roolista konfliktien hallinnassa tutkimalla naisten osallisuuden merkitystä Kolumbian rauhanneuvotteluissa.