Sosiaalityöntekijöiden työhyvinvoinnin huomioiminen katastrofitilanteissa : näkökulmana koronavirusepidemia - Vanttaja, Tanja (2020)
Tutkielmani kiinnostuksenkohteena on sosiaalityöntekijöiden työhyvinvointiin vaikuttavat tekijät ja niiden huomioiminen katastrofitilanteiden, kuten koronavirusepidemian aikana. Kiinnostus aihetta kohtaan nousi koronavirusepidemian iskettyä Suomeen maaliskuussa 2020.