Sosiaalisen toimintakyvyn vahvistaminen sosiaalisessa kuntoutuksessa : elämänhallinnan portaat sosiaalisen kuntoutuksen jäsentäjänä - Sandblom, Emma (2020)
Kandidaatintutkielman tavoitteena on selkiyttää ja jäsentää sosiaalista kuntoutusta. Tarkoituksena on selvittää, miten sosiaalisen toimintakyvyn vahvistaminen näkyy sosiaalisessa kuntoutuksessa, miten elämänhallinnan käsite auttaa sosiaalisen kuntoutuksen jäsentämisessä ja millaisissa tilanteissa sosiaalityön asiakas voisi hyötyä sosiaalisesta kuntoutuksesta?