Kulutusta tuupaten: systemaattinen kirjallisuuskatsaus tuuppauksen vaikutuksesta kestävän kuluttamisen valintoihin - Rantalahti, Elina (2020)
Tässä tutkimuksessa tarkastellaan käyttäytymistaloustieteen tuuppausinterventioita kestävän kulutuksen näkökulmasta. Tämän tutkimuksen tavoitteena on kartoittaa, millaista tuuppaustutkimusta kestävän kuluttamisen saralla tehdään ja millaisten tuuppausinterventioiden avulla kuluttajien valintoihin pyritään vaikuttamaan, ja mitkä näistä interventioista näyttäisivät tuottavan eniten positiivisia interventiotuloksia tilastollisesti merkitsevällä tavalla? Näihin tutkimuskysymyksiin pyrittiin etsimään vastauksia tarkasti kohdennetulla systemaattisella kirjallisuuskatsauksella.