Varhaiskasvattajien kokemuksia positiivisen pedagogiikan hyödyntämisestä varhaiskasvatuksessa - Yli-Jylhä, Tiia (2020)
Tutkimukseni tavoitteena oli selvittää varhaiskasvattajien kokemuksia positiivisen pedagogiikan hyödyntämisestä varhaiskasvatuksessa. Tutkimukseni perustui kasvattajien kuvailuihin siitä, millaisena he kokivat positiivisen pedagogiikan, millaisia toimintatapoja ja menetelmiä he ovat itse käyttäneet työssään sekä miten varhaiskasvattajat kuvaavat positiivista pedagogiikkaa ja sen merkitystä työpaikkansa vuorovaikutussuhteiden näkökulmasta.