Lähdekoodin kommentointi - Jallow, Musa (2020)
Tässä tutkielmassa selvitetään, miten alan kirjallisuudessa lähestytään lähdekoodin kommentointia. Tutkielman tavoite on tuoda esille hyviksi todettuja tapoja kommentoida lähdekoodia. Lisäksi tarkastellaan erilaisia normeja ja yleisiä käytänteitä liittyen lähdekoodin kommentointiin. Lopputulemana lukijalle on selvää, kenen vastuulla on kommentoida koodia, miten koodia tulisi kommentoida ja milloin. Lisäksi lukijalle tulee selväksi minkälaisia työkaluja systemaattiseen ja laadukkaaseen kommentointiin on tarjolla.