Lapsi ja vanhempien ero : lapsuudessa koetun vanhempien eron vaikutukset elämään - Järvelä, Sanna (2020)
Kirjallisuuteen perustuvassa kandidaatin tutkielmassa tutkimustehtävänä oli selvittää ja kuvata lapsuudessa koetun vanhempien eron vaikutuksia elämään. Aineisto kerättiin maaliskuussa 2020. Mukaan valikoitui 8 tutkimusta, joiden analysoinnissa käytettiin menetelmänä induktiivista sisällönanalyysia.